logo de waard beroepskleding
+31(0)72 -564 30 66
webportaal

Onze merken

Elke beroepsgroep en elke ondernemer heeft behoefte aan andere kledingkwaliteiten. Vanuit de hoogwaardige basiscollecties van De Waard vindt elke professional wat hij zoekt.

 • Tancho Work Wear
  Zeer populair bij detailhandel, horeca en retail. Geproduceerd in Europa. U heeft zeer ruime keuze uit de basiscollectie én legio mogelijkheden voor een eigen, unieke twist. Zelfs per stuk leverbaar. De ideale combi van kwaliteit, service en exclusiviteit.

 • Tancho Medical Wear
  Speciaal ontwikkeld voor de zorgsector, van verpleger tot tandarts en van medisch specialist tot apotheker. Casual en eigentijds, geheel naar wens te produceren. Voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. De stoffen kopen wij in bij bedrijven die zich al jarenlang aan de top bewijzen.

 • Tancho Cuisine Wear
  Topkwaliteit voor koks. Bij De Waard kunt u uw kokskleding in relatief kleine aantallen in eigen kleurencombinaties ontwikkelen. Naleveren kan per stuk. Op de mouw prijkt ons exclusiviteitslabel.

 • Tancho Basic Wear
  Voor een corporate identity , kwalitatief hoogwaardig tegen lagere prijzen. Geproduceerd in Azië. In nauwe samenwerking compileren en ontwerpen we uw kledinglijn. Zo maakt u een weloverwogen keuze.

 • SHIRO Corporate Wear
  Exclusieve zakelijke beroepskleding; corporate fashion met oog voor detail. Van overhemden tot pantalons en van rokken tot colberts. Alles voor een zeer representatief voorkomen. Kleuren en logo’s zoals u wenst. U straalt eenheid en betrouwbaarheid uit.


Laat u verrassen door de kwaliteit en de vele mogelijkheden.

Bel 072 - 564 30 66 voor een vrijblijvende afspraak.