logo de waard beroepskleding
+31(0)72 -564 30 66
webportaal

Waardige feiten

Verantwoorde productie
De Waard bedrijfskleding is zich volledig bewust van haar brede maatschappelijke verantwoordelijkheid. In de landen waar wij produceren, zien wij persoonlijk toe op zowel kwaliteit als productie. Hiervoor heeft De Waard bedrijfskleding het BSCI keurmerk. In Shanghai hebben wij zelfs een eigen kwaliteitskantoor. Zo weet u zeker dat uw bedrijfskleding op verantwoorde wijze is gemaakt.

Kwaliteitscontrole
Onze stoffen en fournituren worden voortdurend getest door SGS, wereldleider in inspectie, controle, analyse en certificering.

Eigen bestelportal
Wij kunnen voor u een persoonlijke klantportal inrichten, zodat u snel en eenvoudig online kunt bestellen. Daarnaast kunt u 24/7 beschikken over alle benodigde informatie zoals voorraden, inkoopstatistieken, maattabellen en was- en onderhoudsvoorschriften

Sámenwerking
Kritische vragen, opmerkingen of klachten zien wij als waardevolle input. De Waard staat altijd open voor verbetering. Wij gaan voor langdurige sámenwerking.

Totaal maatwerk
Hadden we al gezegd dat we in Alkmaar ook een showroom hebben? En een atelier? En een magazijn plus uitstekend logistiek apparaat voor distributie en voorraadbeheer? Zo maken wij van elk project maatwerk, desgewenst van A tot Z.

Enthousiast!
Creatieve stylisten, bekwame productiemensen en ervaren, betrokken projectmanagers. Allemaal even enthousiast. Van zulke mensen wordt u blij.

Wij verzorgen kleding voor o.a.:
Hotels, restaurants en cafés. Detaillisten als bakkers, slagers en visspeciaalzaken. Retailbedrijven als supermarkten en speciaalzaken. Verzorgingshuizen, privéklinieken en tandartsen. Receptionisten en baliemedewerkers. Schoonmaakbedrijven. Transport- en koeriersbedrijven. Tuincentra en hoveniers…

Nanostoffen
Met nanotechnologie kunnen wij ervoor zorgen dat vuil, vet en vocht niet in de stof kunnen doordringen. Deze kleding kunt u met een vochtige doek afnemen.

Bedrijfslogo’s
Uw logo kan op de kleding worden geborduurd of gedrukt. Voor beide technieken garanderen wij de hoogste kwaliteit, waardoor de logo’s niet verkleuren of loslaten. Toch hebben beiden zo hun voordelen, ook qua prijs en uitstraling. Wij laten u graag voorbeelden zien!