Onze Partners

Merken

Tested to work

Mascot workwear

Creëer een unieke bedrijfsidentiteit met bedrijfskleding van MASCOT. Identieke, profilerende kleding voor uw medewerkers zorgt voor eenheid op uw werkplek en vergroot tegelijkertijd de zichtbaarheid voor bestaande en toekomstige klanten.

Ik wil meer weten
Zweedse kwaliteit

Segers

De kleding van Segers verandert mensen niet ineens in toptalenten. Het is wel een feit dat veel toptalenten in onze kleding werken. Zoals de meest getalenteerde en bekroonde chef-koks van Zweden. De kleding van Segers wordt echter niet alleen in de keuken gedragen. Onze kleding wordt ook gebruikt door eerste kelners, serveersters, bartenders, hotelreceptionisten en zorgpersoneel. Hoge kwaliteit, design dat bij de visie van uw bedrijf past en functie waar uw personeel zich prettig in voelt. Met de juiste bedrijfskleding wordt het plezier op de werkvloer vergroot.

Ik wil meer weten
Original Chefwear

Chaud Devant

is hét inspirerende en veelzijdige modemerk voor horecaprofessionals. Onze liefde voor het gastvrijheidsvak drijft ons. Iedere dag. Ons hart gaat sneller kloppen als het vuur in de keuken brandt, als de espressobonen malen, als de glazen klinken. De mensen die iedere dag opnieuw het beste van zichzelf geven om de gasten gelukkig te maken verdienen onze inzet en bewondering. Hun gedrevenheid is onze brandstof. Daar willen wij voor creëren en inspireren.

Ik wil meer weten
Look like a team

Tricorp WorkWear

Alle professionals voorzien van de ideale outfit voor de ideale performance. Werkkleding die de dragers vertegenwoordigt in identiteit, functionaliteit en in duurzaamheid.

Ik wil meer weten
Zakelijk casual

Brook Taverner

Brook Taverner is een toonaangevende naam op het gebied van klassieke zakelijke kleermakerij en imagokleding. De waarheid is dat we een passie hebben voor stoffen en maatwerk die soms grenst aan het obsessieve. Dit gaat gepaard met een obsessie voor detail en kledingprestaties.

Ik wil meer weten
Testimonials

Wat anderen over ons zeggen

In de woorden van onze klanten komt de ware essentie van De Waard Beroepskleding tot leven! Ontdek hoe onze professionals deze bedrijven hebben voorzien van hoogwaardige, duurzame kledingoplossingen.

Nienke Mashoed

De afgelopen jaren hebben we een sterke relatie opgebouwd met de Waard beroepskleding BV.Ze hebben aangetoond een betrouwbare partner te zijn die hoogwaardige kwaliteit, uitstekende service en maatwerk leveren. We kijken dan ook uit naar het voortzetten van deze waardevolle relatie. We bevelen De Waard van harte aan aan iedereen die op zoek is naar kwalitatief goede bedrijfskleding en een bedrijf die echt meedenkt in de mogelijkheden.

Pieter Pen

De succesvolle samenwerking tussen De Waard beroepskleding en HUBO dateert alweer vanaf 2017. Bij het ontwikkelen van de nieuwe HUBO formule werd ook in samenwerking met HUBO ondernemers een speciale HUBO kledinglijn ontworpen. Natuurlijk wensen wij naast passende kleding ook de benodigde service en aftersale. En… dit gaat al jaren prima!

Stefan Kersten

Na eerder met De Waard beroepskleding te hebben samengewerkt bij La Place zijn wij bij het doorontwikkelen van de BackWERK formule wederom weer in gesprek gegaan met De Waard beroepskleding. De ontwikkelde BackWERK kledinglijn vertelt waar wij als formule voor staan en sluit perfect aan bij de wensen van onze medewerkers. Met veel succes want BackWerk Duitsland heeft ook deze keuze overgenomen.

Nadja van Berkum

Voor ons restaurant Savor&Nosh in Rotterdam zijn we perfect geholpen door de Waard. Er zijn pro-actieve voorstellen aangeleverd voor het samenstellen van een stijl die bij ons restaurant past, met duidelijke opties en kosten. We zijn meer dan tevreden met het eindresultaat!

Goed gekleedde klanten

Aandacht voor detail

Zo werken wij

Of u nu een winkel hebt met vier teamleden of een restaurantketen met 1.000 medewerkers: bedrijfskleding bepaalt in grote mate de indruk die zij achterlaten bij uw klant. Daarom bieden wij voor elke organisatie de ideale oplossing. Ontwikkeld vanuit onze brede basiscollectie of compleet nieuw ontwerp. Van stof tot knoopje, van revers tot kleur stiksel. Bij De Waard bedrijfskleding vindt u de hoogste kwaliteit, volop keuze, concurrerende prijzen én topservice naar wens.

Op locatie de maten doorpassen door onze buitendienst medewerkers.
Alle communicatie met uw vestigingen.
Eigen distributie voor snelle uitlevering.
Voorraadbeheer
24/7 online bestellen in een voor uw speciaal ontwikkelde webportal voorzien van budget bewakingssysteem.
Het produceren van een 100% sustainability kledinglijn en het recyclen van uw oude kledinglijn.
Het reconditioneren van bestaande kleding.

Geïnteresseerd?

Vrijblijvend op locatie bezoeken met collectie

Plan een afspraak