Gepassioneerd sinds '83

Onze producten

Bij de Waard Beroepskleding begrijpen we dat bedrijfskleding niet alleen een uiterlijk statement is, maar ook een functioneel en flexibel hulpmiddel voor jouw bedrijf. Onze kleding past niet alleen perfect, maar biedt ook een uitstekende service en flexibiliteit, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: jouw bedrijf laten groeien.

Ja! Ik wil advies

Goed passende oplossingen

Onze bedrijfskleding is met zorg ontworpen om tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van diverse sectoren. Of je nu eigenaar bent van een café, een drukke bouwonderneming leidt, een hotel runt of een overheidsinstelling vertegenwoordigt: wij hebben oplossingen die perfect aansluiten bij jouw specifieke bedrijfsomgeving. Zelfs voor kleinere aantallen bieden we een gevarieerde selectie uit onze basiscollecties. Hiermee ben je verzekerd van comfortabele kleding die perfect past bij de sfeer van jouw bedrijf!

Voor grotere ondernemingen gaan we een stap verder. Bedrijfskleding is een verlengstuk van een merkidentiteit, en daarom bieden we een ongeëvenaarde service op maat. Onze professionals zijn experts in het vertalen van jouw visie naar tastbare, unieke bedrijfskledingstukken. Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke productie, elke stap wordt met uiterste precisie en aandacht voor detail uitgevoerd. 

Bij ons is geen enkel verzoek te complex. Onze professionals gaan in nauwe samenwerking met jou aan de slag om een bedrijfskledinglijn te creëren die niet alleen functioneel en comfortabel is, maar ook naadloos aansluit op jouw merkimago. Of je nu specifieke kleuren, patronen of logo’s wilt integreren, wij zorgen ervoor dat elk element van de kledinglijn perfect in lijn is met jouw bedrijfsidentiteit.

Wat kun je verwachten van onze oplossingen?

  • Variëteit & Stijl
    We bieden een uitgebreid assortiment bedrijfskleding dat varieert van moderne ontwerpen tot tijdloze klassiekers. Onze collecties zijn zorgvuldig samengesteld om een breed scala aan stijlen en opties te bieden, zodat je de perfecte kleding kunt kiezen die aansluit bij jouw merkimago. Of je nu op zoek bent naar eigentijdse uniformen die de moderniteit van je bedrijf benadrukken, of naar tijdloze ontwerpen die een gevoel van traditie en betrouwbaarheid uitstralen: ons assortiment heeft het allemaal! Elk kledingstuk is doordacht ontworpen, met aandacht voor details en kwaliteit. We begrijpen dat het uiterlijk van je team een directe afspiegeling is van je bedrijf, en daarom bieden we een variatie aan kleuren en stoffen die aan al je wensen voldoen. 
  • Flexibele aanpak
    Behoeften van bedrijven veranderen voortdurend. Daarom bieden we een flexibele aanpak die naadloos aansluit bij jouw wensen. Of je nu slechts enkele kledingstukken wilt nabestellen om je voorraad aan te vullen of dat je een volledig nieuwe collectie nodig hebt voor een groeiend team: wij passen ons moeiteloos aan. Onze flexibiliteit betekent dat je op elk moment aanpassingen kunt doen. Moet je plotseling extra uniformen hebben vanwege een onverwachte toename van personeel? Geen probleem, wij regelen het voor je. Ongeacht de veranderingen in je bedrijf, onze kleding past zich aan, zodat je altijd kunt rekenen op beroepskleding die aan jouw eisen voldoet. 
  • Persoonlijk contact
    We begrijpen dat het kiezen van de juiste bedrijfskleding een belangrijke beslissing is voor jouw onderneming. Daarom begeleiden onze professionals je door het hele proces. Ze luisteren naar je wensen, adviseren je over stoffen, kleuren en ontwerpen, en zorgen ervoor dat je de perfecte kleding krijgt die aansluit op jouw bedrijfsidentiteit. Ons team is jouw persoonlijke partner, klaar om al je vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen. Of je nu specifieke eisen hebt voor de pasvorm, bepaalde details in het ontwerp wilt opnemen, of gewoon wat extra begeleiding nodig hebt bij het maken van de keuzes: wij zijn er om je te helpen.

Goed geklede klanten

Aandacht voor detail

Zo werken wij

Professionele uitstraling begint met aandacht voor detail. Wij staan garant voor perfectie, van ontwerp tot pasvorm. We luisteren naar behoeften, creëren op maat gemaakte oplossingen en leveren hoogwaardige, duurzame kleding. Ons transparant proces, innovatieve materialen en klantgerichte aanpak maken ons de voorkeurskeuze voor bedrijven die streven naar kwaliteit en stijl.

Op locatie de maten doorpassen door onze buitendienst medewerkers.
Alle communicatie met jouw vestigingen.
Eigen distributie voor snelle uitlevering.
Voorraadbeheer
24/7 online bestellen in een voor jou speciaal ontwikkelde webportal voorzien van budget bewakingssysteem.
Het produceren van een 100% sustainability kledinglijn en het recyclen van uw oude kledinglijn.
Het reconditioneren van bestaande kleding.
Tailoring sevice
Hoewel we ons uiterste best doen om de perfecte pasvorm te ontwikkelen, kan het zijn dat een item met een aanpassing voor mensen met een iets afwijkende maat nog mooier valt.

Geïnteresseerd?

Geheel vrijblijvend op locatie maten doorpassen.

Plan een afspraak