Partner

Albron

Bij De Waard Beroepskleding streven we er altijd naar om meer te doen dan alleen het leveren van kleding. Onze missie is om partners te zijn in het succes van onze klanten, en dit wordt duidelijk weerspiegeld in onze recente samenwerking met Albron.

Het begin van een duurzaam partnerschap

In het begin van 2022 begon onze samenwerking met Albron na een uitgebreide landelijke tender. Onze gezamenlijke doelstellingen waren duidelijk: duurzaamheid, vereenvoudiging van het assortiment, kostenbeheersing en volledige uitbesteding van de logistiek en uitgifte van de kleding. Een uitdaging waar we vol enthousiasme aan begonnen!

Succesvolle pilot

Maart 2022 markeerde het begin van een uitgebreide pilot voor een duurzame kledinglijn. We werkten nauw samen met een zorgvuldig geselecteerde groep Albron medewerkers, waarbij draagcomfort, gebruiksvriendelijkheid en uitstraling centraal stonden. De feedback was positief, en het werd al snel duidelijk dat we op de juiste weg waren.

Samenwerkingsovereenkomst

In juni 2022 zetten we een belangrijke stap met de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst. De duurzame productie ging van start, en hierbij was de keuze van het productieland cruciaal. Onze kledinglijn werd volledig BSCI-geproduceerd door onze productiepartner in Bangladesh, waarbij ethische productiepraktijken hoog in het vaandel staan.

Eenvoudig bestellen

Vervolgens werd het Albron kledingmagazijn gesloten, en de bestaande voorraad werd overgebracht naar onze warehousing. Dit zorgde voor een naadloze overgang en snelle leveringen. Wat het voor Albron nog gemakkelijker maakte, was de introductie van ons online bestelsysteem. Vanaf 24 juli 2022 konden Albron medewerkers en cateringlocaties eenvoudig hun gebudgetteerde kleding online bestellen. Het was nog nooit zo makkelijk geweest!

Behaalde doelen

In mei 2023 was het tijd voor de grote onthulling. De nieuwe duurzame Albron beroepskleding werd landelijk uitgerold en ontving een warm welkom van zowel Albron medewerkers als hun opdrachtgevers. De doelstellingen die we aan het begin van onze samenwerking hadden gesteld, waren met succes behaald. Duurzaamheid, comfort en efficiëntie gingen hand in hand.

Een duurzame toekomst samen

De samenwerking met Albron gaat niet alleen over kleding, maar over het creëren van een duurzame toekomst samen. We blijven ons inzetten voor innovatie, kwaliteit en service. Samen bouwen we aan een wereld waarin duurzaamheid niet alleen een doel is, maar een realiteit die we elke dag waarmaken. Op naar een nog duurzamere toekomst, stap voor stap, samen met onze partners zoals Albron!

Dit is hoe het is om met ons te werken

Overige cases

12.1.2021
Frank Oosterhoff

Keurslager Arie Klaver

In het gezellige Schagen schittert Keurslager Arie Klaver als een icoon van traditioneel vakmanschap. Met een eigentijdse inrichting, vriendelijk personeel en een team dat toegewijd is aan hun ambacht, vormt deze slagerij het kloppende hart van de lokale gemeenschap.

Lees meer
8.3.2018
Frank Oosterhoff

PLUS Supermarkten

Onze professionals begrijpen de kracht van storytelling in het bedrijfsleven. Voor PLUS Supermarkten, die staan voor ‘Goed eten voor iedereen, elke dag’, is het vertellen van verhalen in de winkel van essentieel belang.

Lees meer
11.1.2022
Frank Oosterhoff

Albron

Bij De Waard Beroepskleding streven we er altijd naar om meer te doen dan alleen het leveren van kleding. Onze missie is om partners te zijn in het succes van onze klanten, en dit wordt duidelijk weerspiegeld in onze recente samenwerking met Albron.

Lees meer
4.1.2017
Frank Oosterhoff

HUBO

In het landschap van doe-het-zelf, steekt HUBO er met kop en schouders bovenuit. Met ruim 170 speciaalzaken en een schat aan ervaring is HUBO de onbetwiste leider op klusgebied. Waar HUBO echt het verschil maakt, is in die klussen waar extra advies nodig is of waar maatwerk een vereiste is.

Lees meer