Partner

HUBO

In het landschap van doe-het-zelf, steekt HUBO er met kop en schouders bovenuit. Met ruim 170 speciaalzaken en een schat aan ervaring is HUBO de onbetwiste leider op klusgebied. Waar HUBO echt het verschil maakt, is in die klussen waar extra advies nodig is of waar maatwerk een vereiste is. Of het nu gaat om binnen- en buitendeuren, zonwering, horren, deurbeslag of op maat gemaakte kasten, HUBO staat klaar met advies, metingen, maatwerk en montage, allemaal aan huis.

Een organisatie van dit niveau verdient een doordacht kledingpakket dat aansluit op hun uitstekende dienstverlening. Dat is waar De Waard Beroepskleding in beeld komt. We hebben al geruime tijd het voorrecht om het professionele team van HUBO te voorzien van een kledinglijn die perfect past bij hun aanpak.

Jaarlijks brengen onze buitendienstmedewerkers een bezoek aan alle HUBO-specialisten. Tijdens deze ontmoetingen nemen we het bestaande kledingpakket onder de loep, bespreken we eventuele aanpassingen en introduceren we de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beroepskleding. Of het nu gaat om reparaties, ruilingen of wasadvies, we staan altijd klaar om elke uitdaging moeiteloos aan te gaan. Samen met HUBO streven we naar een kledinglijn die niet alleen comfortabel en representatief is, maar ook de essentie van vakmanschap uitstraalt. De samenwerking met HUBO is meer dan een partnerschap: het is een gezamenlijk traject waarbij we continu werken aan een sterke uitstraling voor de doe-het-zelf experts van HUBO.

Dit is hoe het is om met ons te werken

Overige cases

12.1.2021
Frank Oosterhoff

Keurslager Arie Klaver

In het gezellige Schagen schittert Keurslager Arie Klaver als een icoon van traditioneel vakmanschap. Met een eigentijdse inrichting, vriendelijk personeel en een team dat toegewijd is aan hun ambacht, vormt deze slagerij het kloppende hart van de lokale gemeenschap.

Lees meer
8.3.2018
Frank Oosterhoff

PLUS Supermarkten

Onze professionals begrijpen de kracht van storytelling in het bedrijfsleven. Voor PLUS Supermarkten, die staan voor ‘Goed eten voor iedereen, elke dag’, is het vertellen van verhalen in de winkel van essentieel belang.

Lees meer
11.1.2022
Frank Oosterhoff

Albron

Bij De Waard Beroepskleding streven we er altijd naar om meer te doen dan alleen het leveren van kleding. Onze missie is om partners te zijn in het succes van onze klanten, en dit wordt duidelijk weerspiegeld in onze recente samenwerking met Albron.

Lees meer
4.1.2017
Frank Oosterhoff

HUBO

In het landschap van doe-het-zelf, steekt HUBO er met kop en schouders bovenuit. Met ruim 170 speciaalzaken en een schat aan ervaring is HUBO de onbetwiste leider op klusgebied. Waar HUBO echt het verschil maakt, is in die klussen waar extra advies nodig is of waar maatwerk een vereiste is.

Lees meer